Privatpolitik

Privat Politik

Frederikshavn Partiforening respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Personoplysninger:

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere et medlem, begrænset til,
-vedkommendes for- og efternavn,
-alder,
-privatadresse eller anden fysisk adresse,
-e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger,
-medlemsnummer
-indmeldelsesdato

Frederikshavn Partiforening bruger kun de personoplysninger, der er nødvendige, f.eks. e-mailadresse, telefonnummer  eller privat adresse, for at levere den ydelse, som vores medlemmer forventer( indkaldelse til Generalforsamlinger og tilbud om aktiviteter i Partiforeningen, aktiviteter i samarbejde med andre aktører eller telefonisk kontakt i forbindelse med f.eks. ny e-mailadresse)

Frederikshavn Partiforening videregiver ikke personoplysninger til trediemand, udover partikontoret, hvis det er nødvendigt.

Personoplysninger lagres på internetprogram, hvor kun formand og kasserer har adgang.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.
Ved udmeldelse af Socialdemokratiet slettes alle oplysninger permanent.

Du kan altid angive, om du ikke ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med invitationer til aktiviteter eller indkaldelse til møder.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen: socialdemokraternefrhavn@gmail.com

Frederikshavn Partiforening anvender ikke cookies på hjemmesiden